afbeelding15

The Artist's Way

Wat het is:

The Artist’s Way is een training die bestaat uit twaalf bijeenkomsten van 2,5 uur in een periode van 3 maanden. We werken met het boek van Julia Cameron (meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht).

Een 12-weken programma, waarbij elke dag ‘ochtendpagina’s’ en elke week een ‘kunstenaarsafspraakje’ de belangrijkste instrumenten zijn. Daarnaast is er de ondersteuning van de groep, waar gepraat wordt en schrijf- en andere oefeningen worden gemaakt.

Een mens is van nature creatief.  Wanneer onze creativiteit geblokkeerd raakt worden we lusteloos. Het kan iedereen overkomen: kunstenaars en niet-kunstenaars. De oefeningen van ‘The Artist’s Way’ maken dat je energie weer vrij gaat stromen. Je wordt bewuster, je voelt je meer verbonden met jezelf en anderen, vreugdevoller … Of het gaat over kunst, creatief denken of schrijven, creatieve oplossingen vinden voor problemen (privé- en professioneel)… je grijpt kansen en ontwikkelt de moed om stappen te zetten die je vooruit helpen.

Deze training werkt écht voor iedereen!

tulp2

Waar?

EXPOHUIS vzw, Dahliastraat 30, 2060 Antwerpen (op 12 minuten van het station)

Wanneer? 

van dinsdag 4 oktober t/m dinsdag 20 december 2016 van 13u30 tot 16u30

Ja, ik schrijf me in…! (deze cursus wordt geannuleerd vanwege te weinig inschrijvingen!)

Via www.expohuis.be of mail naar expohuis@skynet.be

 

_________________________________________________________________________________________________________________

 Basiswerktuigen van ‘The Artist’s Way’

Ochtendpagina’s:

Drie handgeschreven pagina’s om de dag mee te beginnen, over alles wat in je opkomt. Een bijzondere vorm van meditatie die je leven extra in beweging zet.

‘De oefening werkt doordat je allerlei piekergedachten van je af schrijft. Ze zitten niet langer in de weg, doordat je je innerlijke criticus de mond snoert en doordat het schrijven je in contact brengt met beelden in je brein’. (Caroline Buijs in Flow Magazine over ‘The Artist’s Way’- training).

 

schrijven_over_geschiedenis

Artiestenafspraakje:

is een wekelijks feestelijk uitje voor jou alleen. Het hoeft niets kunstzinnigs te zijn, als het je maar plezier geeft. Kunstenaarsuitjes voeden je verbeelding. Verbeelding is de bron van creativiteit.

la-danse_henri-matisse_1909

Transformatie in 12 weken

Inspiratie, opruimen van blokkades, avontuur, energie, synchroniciteit, daadkracht, enthousiasme …

Reeds 24 jaar werkt ‘The Artist’s Way’ voor kunstenaars en niet-kunstenaars, voor iedereen die verlangend uitkijkt naar een bezield leven met meer vuur en inspiratie!

Je ontwikkelt week na week, op eigen kracht én met ondersteuning, de durf om precies die stappen te zetten die jou brengen waar je graag wil zijn, zelfs als je dat nu nog niet gelooft!